Billeder

2007

 

Nytårstur

 Rådhuspladsen i Århus d. 1. januar

Nytårs parade Århus Rådhusplads. Der mødte 3 Nimbusser op fra Skanderborg. Det var en god ”grøn vinter” dag. ( Allan )
   
           

Bestyrelsesmøde

d. 23 januar

Bestyrelsesmøde ved Georg, der blev flyttet opgaver rundt til bestyrelsesmedlemmerne, så det ikke kun er formanden og kassereren der har opgaver. ( Allan )

 

Generalforsamling

d. 5. februar

Generalforsamling, Der var mødt 15 medlemmer frem. En hurtig generalforsamling med genvalg og hygge snak bag efter. ( Allan )
 

 
           

Klubaften d. 5. marts

Besøg af Nostalgisterne fra Aarhus Nimbus Klub

”Gårdsanger” aften, Rigtig hyggelig hvor der kunne synges eller nynnes med på de kendte sange. Det var mødt ca. 25 personer frem til denne gode aften. ( Allan )

 
d. 25. marts
Nimbusmesse i Brande

 

Klubaften d. 2. april

Besøgte Træskomuseet i Gl. Ry

Besøg på Træskomuseet i Gl. Rye. Der blev sagt at det var et rigtig godt besøg, det er jo altid spændende at besøge noget med gl. håndværk. ( Allan )

   

   
 
d. 21. april
Tivoli Friheden åbner

Så blev det sommer ,Tivoli Friheden skulle åbne. Sædvanen tro var Århus Nimbus med til dette, 0g de inviterede alle Danmarks Nimbusser med, vi var ca. 90 ”busser” og det er da meget pænt. Fra Skanderborg deltog 3 solo-2 sidevogn og 8 personer. ( Allan )

 
d. 26. april
Kaffetræf i Kølkær

Torsdags MC træf ved Kølkær, 1 sidevogns og 4 solocykler kører af sted kl. 17.30 Fantastisk vejr op til 25 grader, kaffe pause på vej ud og hjem med snak. Jeg har aldrig set så mange MC er på et sted før, det var sjovt. ( Allan )

 

 

d. 29. april

Løvspringstur

Løvsprings turen 2007 er tilrettelagt af John Mikkelsen. Det var en rigtig god tur, bag om Horsens på meget små veje til Bygholm sø Camping hvor vi indtog formiddagskaffen. Med på turen var der 2 sidevogn – 4 solocykler med i alt 8 personer.1 solo maskine kørte her fra i sommerhus. Vi andre forsatte bag om Hedensted, Løsning og gennem Grejs dalen til Vejle. Ud langs fjorden på syd siden, hvor vi spiste vores medbragte mad, fortsatte forbi Munkebjerg til Johns arbejdsplads, et maskinværksted som fremstiller værktøjer til plast industrien (blandt andet LEGO) det var meget spændende at se. Turen gik nu gennem Vejle, hvor jeg kørte mod Skanderborg og de øvrige til Bredballe og videre mod et IS hus. ( Allan )

 

   
 
Bestyrelsesmøde
d. 1. maj

Bestyrelsesmøde ved Georg, alle mødt. Der blev besluttet at TOBAKSRYGNING til alle klubbens indendørs møder ikke er tilladt. Der kom også nogle enkelte interne ting frem som vi blev enige om. ( Allan )

 
Klubaften d. 7. maj
Besøg hos Eskild på hans kvæggård ved Horsens

Klub aftenen på Eskilds` kvægfarm ved Enner lige over for det nye statsfængsel, var en helt fantastisk oplevelse. Vi ankommer 8 nimbusser ved 19 tiden, Eskild og frue tager imod, og vi får en rundvisning af de helt store.Der er 130 malkekøer til 2 robotter, opdræt af ungtyre til slagteri, 170 fødsler om året, vi ser da også en kalv komme til verden, egen opdræt af kvier/køer til kælvning og malkning. Der er også ca. 150 ha.. landbrugsjord og 14 ha. skov. Hele driften klares af 3 til 4 personer. ( Allan )

 
d. 12. maj
DNTs  Generalforsamling i Stensballehallen ved Horsens

DNT generalforsamling i Stensballe (Horsens). Vi er 3 Nimbusser fra Skanderborg, som deltager i generalforsamlingen, den foregår stille og rolig. Der er en som går ud af bestyrelsen, så der skal vælges et nyt bestyrelses medlem.Bestyrelsen havde ikke været ”heldig” med deres ord valg til et nyt bestyrelses medlem, men flere medlemmer gav udtryk for samme og valget faldt ud til det bedste. Fælles turen i regnvejr kun 4 (fire) deltagere, ud på Alrø og tilbage.Hyggelig fælles spisning kl. 18.00, og så hjem i tør vejr. ( Allan )

 

Skanderborgløbet

d. 26. maj

Skanderborg løbet 2007, vejret er fint og humøret højt, der er tilmeldt 106 motorcykler. Fra Skanderborg og Omegns Nimbusklub var der tilmeldt 5 nimbusser, det er da meget pænt. Turen gik omkring Voel til Jyllands Ringen (pause) og tilbage over Gjern, flot natur på små veje. ( Allan )

 
Traktorstævne i Kongensbro
d. 3. juni
Det årlige traktortræf ved Kongensbro var også et besøg værd i år. 4 Nimbusser var af sted, og vi havde en rigtig god dag, med meget sol og meget traktor. På hjemvejen skulle der lige holdes ind i Truust, hvor der var MC træf med rigtig mange motorcykler. Kaffe og lagkage. ( Allan )
 

Klubaften d. 4. juni

Besøg hos urmager Chr. L. Kristensen Hedensted

Klub tur til Hedensted, vi besøger Kristian Langelund en Nimbus kammerat som har omkring 20 Nimbusser, ”1000” Radioer og urer af alle slags. Det er et tilløbsstykke, der er 12 Nimbusser og 13 personer på tur, så er det sjovt at lave turer. ( Allan )

 
Motorcykeltræf på Metalskolen Holstebro
d. 5. juni
Grundlovsdag med tale og MC træf ved Metalskolen i Holstebro. Vejret er ikke det bedste fra morgenstunden, men det bliver rigtig godt senere. Der er 2 Nimbusser fra Skanderborg som våger sig ud på den flotte tur til Holstebro. Mange folk, MCer, boder og Gl. smede som er i gang. 16 dråber vand og 210 km.
( Allan )

 
 
Sommertur d. 9. juni

Med spisning på Hvidsten Kro (Æggekage)

Vores sommer tur 2007 går til Hvidsten kro. Der starter 5 Nimbusser ud fra brandstationen klokken 10.00. vi kommer frem lige til spisetid. Der er en som selv har madpakke med. Vi andre spiser ÆGGEKAGE. Efter at vi har set os omkring i de forskellige huse og haver skal vi videre. En Nimbus skal hjem og i byen, farvel med ham. En anden Nimbus vil ikke med på den planlagte tur og kører til Mariager. Vi andre (resten) kører til Mellerup for at sejle over Randers fjor, forsætter omkring Clausholm slot m.m. Efter vejret og humøret at dømme var det en rigtig god tur. ( Allan )

 

Byfest og MC træf i Hylke

d. 22. juni 2007

Fredag d. 22. var der byfest i Hylke, Thomas Secher som er formand for MC klubben Mad Monkies havde sammen med klubben arrangeret et MC træf som et indslag i byfesten. Vi var 5 Nimbusser og 14 personer fra klubben som deltog. Der var div. konkurrencer og ATV opvisning plus varme pølser og kolde øl og en masse hyggesnak, en god aften. ( Georg )

           

Norsk Nimbustræf i Åmli

d. 29-06 til 01-07  2007

Torsdag d. 28.6. drog vi 4 Nimbus'er og 5 personer afsted mod Norge. Vi kørte til Hanstholm i en strid nordvestenstorm. Da vi ankom til Hanstholm (i meget god tid!!) fik vi at vide, at færgen lå i Kristianssand og måske ikke kom til Danmark igen denne dag. Dog det gjorde den, og med foreløbig 5 timers forsinkelse kom vi afsted fra Hanstholm, og da vi ankom til Kristianssand var vi yderligere forsinkede pga det hårde vejr. Vi ankom til pladsen kl. 2.00 og begyndte at stille telte op, mens det endnu var temmelig mørkt, men da vi var færdige ca. 1 time senere, var det ved at blive lyst. Det meste af tiden i Norge havde vi dejligt vejr (regn kun om natten), og efter et dejligt træf med hyggelige mennesker og dejlige ture i omegnen kørte vi søndag formiddag sydpå mod Kristianssand langs elven i det mest pragtfulde vejr, man kunne tænke sig. Vi ankom rettidigt til Hanstholm, men det begyndte at regne snart efter, at vi var startet, så det blev desværre en lidt våd og kold fornøjelse den sidste del af turen hjem. ( Irene )

           

DNTs Nimbustræf Bornholm

26. juli til 29. juli 2007

Onsdag d. 25. juni var vi 4 Nimbusser fra klubben, som begav os på vej til Bornholm. En stille og rolig tur over Fyn og Sjælland med et ophold ved Trælleborg, derfra videre til Køge, hvor vi spiste aftensmad, før vi kørte om bord på natfærgen til Rønne. På færgen stødte Thomas til os. Den 26., efter en god nats søvn, kørte vi fra borde og ud til træfpladsen, hvor vi fandt os en plads og fik slået teltene op. Senere på dagen ankom Benny med familie, så vi i alt var 7 Nimbusser og 14 personer fra vores klub. Resten af dagen gik med at nyde solen og hilse på gamle bekendte. Om aftenen underholdt Nolstalgisterne fra Århus i ølteltet. Den 27. var den officielle åbning af træffet og senere fællestur  til Naturcenter Bornholm. Om lørdagen d. 28. var der en stor fællestur rundt på øen som sluttede ved et stort Middelaldercenter,  hvor der var markedsdag med masser af mennesker. Om aftenen var der stor festmiddag med underholdning og lodtrækning. Søndag d. 29. sluttede træffet og der blev pakket sammen og sagt farvel, nogle skulle hjemad medens nogle af os forsatte med at holde ferie på øen. Et godt og rigtig hyggeligt træf. ( Georg )
   

   

d. 25. juni: Tur fra Skanderborg til færgen i Køge

d. 26. juni: Træfpladsen og optræden af Nolstalgisterne fra Århus Nimbus Klub

d. 27. juli: Træffet åbnes og fællestur til Naturcenter Bornholm

d. 28. juli: Fællestur med besøg på Middelaldercenteret og festmiddag

d. 29. juli: Træffet slutter og der pakkes sammen

           

Klubaften d. 6. juli 2007

Tur til Saksild hvor Henry bød på kaffe

Vores klubtur i August skulle have været med Tommy som forkører, men sygdom satte ham ud på sidelinien. I stedet blev de fremmødte enige om at Allan førte an på en tur til et ishus, Det blev ad snoede veje til Saxild strand. Turen blev ikke så lang og snoet som planlagt, Jens Jessens Nimbus satte sig (ny motor). Solskin 24 grader, ishus, kaffe hos Henry i sommerhus, alt i alt god tur. ( Allan )

           
DNTs  Museumsløb
d. 1. september 2007

DNT Museumsløb 2007. Vejret var for en dags skyld rigtig godt, der var 17 Nimbusser ude at køre en af alle deltagere udtalt rigtig god tur. Allan og Henning fra Skanderborg var med i løbsledelsen. ( Allan )

           
Klubaften d. 3. september 2007
Grillaften hos Frank og Birthe i Harlev

Klubtur til Frank. Pølser på grillen, øl, vand og kaffe på bordet. Det er noget som kan trække folk af huse, ca.  14 Nimbusser og 20 personer. Gratis mad er et hit. Vi kørte først en god tur på små veje ca. 50 km. og så var der gang i grillen og snakken. ( Allan )

           

Weekendtur til Fur

Lør. d. 8. september 2007

Weekendtur til Fur, Georg har gjort en fin tur med oplevelser og overnatning. 6 Nimbusser og 9 personer kørte mod Silkeborg, Dollerup bakker, Løvel, Hvalpsund og til fur. I Silkeborg måtte Allan have starthjælp, han og Tommy kørte tilbage til Skanderborg, ny batteri og mødtes med de andre i Viborg. Ved ” Bette Jenses Hyw ” måtte Leif have 2 nye gummipakninger mont. ved vippearmene, de var meget utætte. Turen var meget vellykket. ( Allan )

 

 
Søn. d. 9. september 2007

           
Løvfaldstur til Hadstens Modeljernbane
Søn. d. 16. september 2007

Modelbane Europa. Løvfaldstur til Hadsten,vi er 4 Nimbusser som tager en smuk tur gennem det midtjyske ad meget små veje. Der er en ledsagervogn med, det er æresmedlemmet sammen med en hjælper. Modeljernbanen er en fryd for øjnene, der er rigtig mange detaljer, og togene kører perfekt. Turen tilbage til Skanderborg foregår også på små veje, vi slutter af ved ”Allans legehus” med en kop kaffe. ( Allan )

           
Bestyrelsesmøde
d. 25. september

18.00 møde ved Benny ang. NATLØB. 19.00 bestyrelsesmøde ved Benny, Georg, Benny og Allan er til stede. Vi gennemgår den nye aktivitets kalender for 2008. Georg skriver den ren, og sender den ud til alle bestyrelsesmedlemmerne. Møde senere til endelig program. ( Allan )

 
Kaffetræf i Middelfart
Søn. d. 30. september 2007

Søndags tur til Middelfart, hvor der er MC træf ved Lillebæltsbroen. Vi starter 3 Nimbusser fra Skanderborg, der køres over Østbirk til Uldum hvor der bliver hægter 2 Nimbusser på. Vejret er rimeligt, det blæser og truer med regn. Der er samlet en del MCer, vi går rundt og kikker på. Spiser vores madpakke og kører hjem ad igen. Vi kører ned om Vejle Fjord til en kop kaffe. Slutter af på Nimbus Museet i Horsens. God tur. ( Allan )

           

Nat-O-Løb

Lør. d. 6. oktober 2007

NAT-LØB, der er 12 køretøjer til start, hvor af der er mange nimbusser. Løbet er vellykket, alle deltagere syntes at det var rigtig sjovt og vil komme igen næste gang der laves nat-løb. Fra løbsledelsens side syntes vi det var rigtig godt, der er nok nogle små justeringer til næste løb. ”Så i indslaget” i Uge Bladet for Skanderborg? ( Allan )

           

Bestyrelsesmøde

D. 22 november 2007

Bestyrelsesmøde hos Georg. Frank - Benny og Allan var til stede. Programmet for 2008 blev finpudset og er nu klar. Julebowlingen vil forgå som de foregående år
           

Julebowling

d. 3. december 2007

Der var 22 medlemmer 17 damer og 7 børn som deltog i klubbens sidste arrangement i år. Traditionen tro foregik det i Bowlinghallen i  Skanderborg, med en times bowling og bagefter med lidt til maven i de tilstødende lokaler. En rigtig hyggelig og sjov aften med masser af snak og latter.

           

EN  RIGTIG  NIMBUS  NISSE

           

TAK  FOR  I  ÅR
VI  SES  I  2008